Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Θερμαϊκός-Κορινού-ΑΕ Περίστασης 5-5 Διαφήμιση ποδοσφαίρου. Χατ-τρικ ο Ζαπουνίδης

Ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ξεχάσουν
φίλαθλοι και αγωνιζόμενες ομάδες έγινε στο γήπεδο του Κ. Αγιάννη που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Κορινού, η οποία με την ΑΕ Περίστασης χάρισαν φάσεις, θέαμα και 10 γκολ στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.


Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους που κατάφερνα να προηγηθούν με 0-3 και να πάνε τελικά στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-3 αφού μείωσαν οι γηπεδούχοι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Θερμαϊκού μπήκε πολύ δυνατά στα αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Ουσταμπασίδη και για να το καταφέρει αυτό πίεσε ψηλά, δίνοντας έτσι χώρο στις αντεπιθέσεις για την ΑΕΠ, που έδειχνε πολύ επικίνδυνη στις «κόντρα» επιθέσεις που έβγαζε όταν κέρδιζε τη μπάλα.


Απολαυστικό το θέαμα με το σκορ να ανοίγει ο Γεροντίδης και να διπλασιάζει τα τέρματα του με δυο διαδοχικά πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, για να γίνει το 0-3 από τον Παρασίδη. Η ομάδα του Μάκη Τερζόπουλου κατάφερε να μειώσει με τον Ζαπουνίδη και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι εις βάρος της 1-3.

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σταθάκης έβαλε για τα καλά την ομάδα του στο παιχνίδι αφού με το γκολ του το σκορ έγινε 2-3.

Εκεί η ΑΕΠ του Παναγιώτη Παρασίδη αντέδρασε και σε μια από τις αντεπιθέσεις της ο Γεροντίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ (εδώ διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι ότι η ανατροπή έγινε έξω από την περιοχή). Στην φάση αυτή ο  Θερμαϊκός έχασε τον αρχηγό του Αντωνιάδη που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα αφού ήταν ο τελευταίος παίκτης και ανέτρεψε τον Γεροντίδη.

Αν και με παίκτη λιγότερο οι παίκτες του Κορινού δε το έβαλαν κάτω και με δυο γκολ του Ζαπουνίδη και του Παπαδόπουλου, κατάφεραν κα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 4-4. 
 Εκεί ο Κλιάνης με προσωπική ενέργεια από δεξιά και δυνατό σουτ από πλάγια, παραβίασε την εστία του Τοπουζλή για 5η φορά βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ για να γίνει το τελικό 5-5 και πάλι από τον Ζαπουνίδη με το 3οτου προσωπικό γκολ.

Διαιτητής ήταν ο Πάνος Συμεωνίδης που απέβαλε με κόκκινη τον Αντωνιάδη και με 2η κίτρινη τον Χατζή. Βοηθοί του οι Νίκος Καραϊσαρίδης και Νίκος Γατσιός.

Θερμαϊκός Κορινού (Μάκης Τερζόπουλος): Τοπουζλής, Τερζίδης, Τσιντώτας, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης, Σπανός, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Σκούφας, Σταθάκης, Ζαπουνίδης.

Αποστολή ήταν και οι: Κατσούλης, Τσέγας, Κωνσταντινίδης, Δημητρίου, Μελάς, Στανγκίδης, Γκάντας.

ΑΕ Περίστασης (Παναγιώτης Παρασίδης): Ουσταμπασίδης, Μπουλούμης, Γεροντίδης Π., Ελευθεριάδης, Κουνατίδης, Χατζής, Κλιάνης, Νικολαΐδης, Παρασίδης, Γεροντίδης Κ., Κατσμάγκας.


Αποστολή ήταν και οι: Δημητρίου, Ασλανίδης, Δελαβερίδης, Γαβριηλίδης, Παπαγιαννόπουλος, Δελισαββίδης, Κοσμάς.


By 
http://pieriasport.blogspot.gr
Πείδης Μπάμπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου