Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - Α.Ε.ΚΑΡΙΤΣΑΣ 4-3 (+Φωτο)


Τεράστια νίκη για τον Θερμαικό κορινού, με μεγαλη ανατροπή.....





















Σε ένα πολύ δυσκολο γήπεδο για να παιχτεί ποδόσφαιρο οι 2 ομάδες προσπάθησαν με όλες τους δυναμείς να πάρουν την νίκη... 
Δυνατά μπήκε ο Κορινός στα πρώτα λεπτά όμως δέχτηκε 2 γκόλ σε διαστημα 10 λεπτών στην ουσία με 2 φάσεις που έκανε η Καριτσά! 
Τελικά οι παιχτες του Κορινού βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το μάτς πριν την ανάπαυλα, αρχηκά με τον Ζαπουνίδη που πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στην κενή εστία μετά από λάθος γύρισμα του αμυντικού της Καρίτσας να κάνει το 1-2, και λίγα λεπτά μετά από κάθετη μπαλιά του Σταθάκη στα δεξιά και χωρίς να υπάρχει οφσάιντ, ο Σκούφας βρέθηκε τετ α τετ με τον Πατρή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-2.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάνε με την ισοπαλία στα αποδητήρια, η Καρίτσα στα τελευταία λεπτά σκόραρε μετά από κορνερ και έκανε το 2-3.
Πιο αποφασισμένοι οι παίχτες του Θερμαικού στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν σε όλους τους χώρους και προσπάθησαν να κάνουν πολλές φάσεις, τα κατάφεραν και στο 80' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη, η μπάλα πήγε στον Αντωνιάδη έκανε ένα σουτ άψυχο προς την εστία η μπάλα κόλλησε, και σαν ''από μηχάνης θεός'' ήρθε ο ΣΠΑΝΟΣ και μέσα απο την μικρή περιοχή με σουτ έγραψε το 3-3.
Ο Θερμαικός δεν σταμάτησε εκεί και πάλεψε για να πάρει την νίκη, και στο 87' μετά απο γύρισμα μέσα στην περιοχή του Σπανού στον Γκαντά ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ κ η μπάλα βρήκε στα χέρια τον αμυντικό της Καρίτσας και ο διαιτητής καταλόγησε το πέναλντι.
Ο έμπειρος Ζαπουνίδης με ψυχραιμία πήρε την μπάλα και σκόραρε από τα 11 βήματα γράφοντας το τελικό 4-3 για τον Θερμαικό το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα απο του παίχτες και τον κόσμο!

-Η έωδεκάδα για τον Κορινό ήταν:
1. ΤΟΠΟΥΖΛΗΣ
2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
3. ΤΣΕΡΓΑΣ
4. ΓΚΑΝΤΑΣ
5 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
6, ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ
7. ΣΤΑΘΑΚΗΣ
8. ΝΤΑΝΤΙΝΗΣ
9. ΣΚΟΥΦΑΣ
11. ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ
14. ΣΠΑΝΟΣ

Αλλαγές μπήκαν:
10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στη θέση του Τσιντώτα
16. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ στη θέση του Σκούφα
17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στη θέση του Σταθάκη


θα ακολουθήσουν φώτογραφίες από τον αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου