Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 0-1 (Στατιστική παικτών μετά απο 22 αγώνες πρωταθλήματος+3 κύπελλου)

ΆΔΙΚΗ ΗΤΤΑ!!!



Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες ο Θερμαϊκος Κορινού ηττήθηκε με 0-1 από την Πυδνα Κίτρους χάρη σε γκολ που δεν μπαίνουν ούτε σε πρωτάθλημα ακαδημιών. 
Την φάση του αγώνα είχε ο Ζαπουνίδης στο 41' όταν μετά από μπαλιά διαβήτη του Κωνσταντινίδη από τα αριστερά ο Ζαπουνίδης έκανε ένα κοντρόλ μέσα στη περιοχή πέρασε τον αμυντικό και σούταρε δυνατά ολομόναχος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά ο Ίτσιος είπε ΟΧΙ και κράτησε το 0-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το 2ο ημίχρονο, με περισσότερη πίεση φυσικά απο τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Κορινός στάθηκε στο ύψος του, κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Κίτρους αλλά τελικά έχασε με το φτωχό, τυχερό και πλασματικό σκορ 0-1! Τρομερό πάθος δύναμη και δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα από ολους τους παίκτες του Κορινού κόντρα στο ''Θηρίο'' της Πιερίας.
Έμειναν με την πικρία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους οι Γηπεδούχοι με το σφυριγμα της λήξης λόγω της υπερπροσπάθειας και της 'γκαντεμιάς' που είχε σ'αυτό το παιχνίδι.
Ο διαιτητής κ.Λαφατζής έκλεισε τα μάτια στο 90'+ όταν δεν κατελόγησε πέναλντι υπέρ του Κορινού σε ολοφάνερο χέρι από παίχτη του Κιτρους!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου