Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Έλυσαν τη συνεργασία τους Θερμαϊκός και Αλέκος Κουϊμτζίδης

Δε θα συνεχίσουν μαζί για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο Θερμαϊκός Κορινού με τον προπονητή Αλέκο Κουϊμτζίδη.

Η διοίκηση του συλλόγου της Πιερίας πήρε την κοινή με τον έμπειρο τεχνικό απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. 


Η απόφαση πάρθηκε κοινή συνεναίση και μέσα από την φιλική συζήτηση των δυο πλευρών μιας και κοινός σκοπός όλων ήταν το καλό του Θερμαϊκού στη συγκεκριμένη χρονική και αγωνιστική περίοδο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου του Κορινού, θέλησε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει τον Αλέκο Κουϊμτζίδη για την άριστη συνεργασία τους και την προσφορά του στον Θερμαϊκό και να του ευχηθεί καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση:

«Ο Θερμαϊκός Κορινού ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Κουϊμτζίδη. Η απόφαση που πάρθηκε είναι κοινή συνεναίση για το καλό της ομάδος μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον άνθρωπο και προπονητή Αλέκο Κουϊμτζίδη για την άριστη συνεργασία μας και για όσα πρόσφερε στον σύλλογο κατά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε του μελλοντικό εγχείρημα».

Δ.Σ. Θερμαϊκού Κορινού


Πηγή: http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου