Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Θερμαικός Κορινού: Παρουσίαση Φανέλας 2014/2015

Tον εθελοντικό οργανισμό ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' , και τον χορηγό ''ΓΥΑΛΟ'' (Συγκρότημα Αναψυχής και διασκέδασης , Αίθουσα Δεξιώσεων, Beach Bar, Εστιατόριο) που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την ομάδα, θα έχει φέτος στην φανέλα ο Θερμαϊκος Κορινού.  
Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του θερμαικού Κορινού από τους Γεώργιο Σπανό (Αρχηγός), και Γεώργιο Κωνσταντινίδη (ΛΟΛΗΣ)...




«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.


Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.



Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.


Ως εθελοντικός οργανισμός, στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών.


-//-

''ΓΥΑΛΟΣ''
Στην παραλία Κορινού, 8 χλμ από την Κατερίνη και 30 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το συγκρότημα αναψυχής και διασκέδασης «ΓΥΑΛΟΣ».


Το χαμόγελο του προσωπικού και της διεύθυνσης, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η σημασία που δίνουμε στην κάθε λεπτομέρεια δημιουργούν μια μοναδική πρόταση για γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι και προσθέτουν πολυτέλεια και φινέτσα σε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση.

Η εύκολη πρόσβαση, το άνετο φυλασσόμενο πάρκινγκ και ο προσεκτικά φροντισμένος εξωτερικός χώρος εγγυώνται στιγμές μοναδικές για εσάς και τους καλεσμένους σας.
              
Aυτός είναι και ο λόγος που όλοι συμφωνούν πως στο «Γυαλό»
''όλα τα σημαντικά τα ζεις ονειρεμένα''



Σημείωση: Θα ακολουθήσουν δήλωσεις από τον Κωνσταντινίδη Γεώργιο για όλους και για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου