Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κωνσταντινίδης Γεώργιος: Νέα ομάδα, θα βρει τα πατήματά της!

Παρακάτω η συνέντευξη του έμπειρου ποδοσφαιριστή του Θερμαϊκού! 



-Θ.κ: Όπως γνωρίζετε φέτος η ομάδα έχει έναν βασικό χορηγό, τον Γυαλό και είναι θέμα να σταθούμε εδώ δεδομένου οτι στηρίζει όλα τα χρόνια την προσπάθεια της ομάδας, και έναν οργανισμό μη κερδοσκοπικό.Πειτε μας 2 λογια γι αυτο!

-Κ.Γ: Ο Γυαλός είναι όλα όλα αυτά τα χρόνια όπως είπατε και εσείς δίπλα στην ομάδα και μας στηρίζει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με όποιον άλλον τρόπο ζητηθεί,φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι χορηγοί που κάνουν το ίδιο όπως το libero του Κ.Συρανίδη Βασίλη που βοηθάει όσους στο μέγιστο κάθε χρόνο, όσο για "Το χαμόγελο του παιδιού" δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, όλοι ξέρουμε οτι είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ένας οργανισμός που κάνει πράξει την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Και είναι τιμή για την ομάδα και την ιστορία της να φιγουράρει μπροστά στη φανέλα "το χαμόγελο του παιδιού".

-Θ.Κ: Η ομάδα στους πέντε αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα έχει μικρή Συγκομιδή βαθμών, μόλις δύο, που πιστεύετε οτι οφείλεται αυτο; Και ποια θα είναι η πορεία στην συνέχεια κατά την γνώμη σας;

-Κ.Γ: Ναι όντως έτσι είναι, έχουμε μόνο δύο βαθμους και σίγουρα μας προβληματιζει το γεγονός αυτό,  έχουμε μια νέα ομάδα που σίγουρα θα βρει σιγά σιγά πατήματα της και θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες! Εάν δείτε στο γήπεδο την ομάδα σίγουρα θα πείτε πως δεν τις αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία και είναι κρίμα για έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Θερμαϊκός, και θα παλέψουμε να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή! Το σημαντικότερο είναι όχι μόνο για τον Θερμαϊκό αλλά και για όλες τις ερασιτεχνικές ομαδες να παίζουν ποδόσφαιρο με νέα παιδιά έτσι ώστε να είναι στον αθλητισμό κοντά και να προωθούνται τα παιδιά που αξίζουν.

-Θ.Κ: Φετος η ομάδα έχει έναν νέο προπονητή τον Κ. Μάκη Τερζόπουλο ο οποίος φυσικά καθε άλλο παρά νέος είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ποιες είναι οι κατευθυντήριες γραμμές που σας δίνει κ ποιοι οι βασικοί του στόχοι;

 -Κ.Γ: Τον Κ. Τερζόπουλο έτυχε να τον γνωρίσω σε μικρότερη ηλικία καθώς τον είχα γυμναστή! Την επαγγελματική του πορεία με ομάδες σε υψηλότερες κατηγορίες την γνωρίζουμε όλοι. Αυτό που μας δίνει είναι οι τεχνικές του γνώσεις μέσα στο γήπεδο και η ψυχολογική στηρίξει στο να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η νίκη. Θα ηθευλα επίσης να προσθέσω κατι όσον αφορά τις ομάδες και τους προπονητές. Καλό θα ήταν οι διοικήσεις των ομάδων να στηρίζουν τους προπονητές ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων. Ναι, να εμπιστεύονται προπονητές καταξιωμένους στο χορό όπως επίσης κ νέους ανθρώπους που έχουν δίπλωμα προπονητή και να μην έχουμε το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων να υπάρχουν 50 ομάδες στην Πιερία και να ειυναι στο τιμόνι τους οι ίδιοι και οι ίδιοι προπονητές.

-Θ.Κ: Να κλείσουμε με τον σημερινό αγώνα αλλά και με την προσωπική σου περιπέτεια με τον τραυματισμό που είχες, μιλησες μας γι αυτό!

-Κ.Γ: Η αλήθεια είναι ουτι ακόμα δεν πρόλαβα να αγωνιστώ (γέλια)
λόγο του τραυματισμού μου στο γόνατο αλλά τώρα νιώθω καλύτερα και έχω μία βδομαδα προπονήσεων σε φουλ ρυθμούς είμαι στην διάθεση του προπονητη για τον σημερινό αγώνα με τον Κολινδρό. Πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα θα γευτούμε την χαρά της νίκης σήμερα!

-Θ.Κ: Κ.Κωνσταντινιδη ευχαριστούμε για την συνέντευξη!
- Κ.Γ: Και εγώ σας ευχαριστώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου